Samenwerken met Waternomaden

wat kunnen we voor elkaar betekenen?

de opties

Post of webstekst

Content op een van onze kanalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aan video of foto op Instagram of Facebook of  een blogpost op een van onze websites

Link in een artikel

Het toevoegen van content en links aan bestaande artikelen die goed zijn geschreven en over het onderwerp gaan of kunnen gaan.

Een post met Review

Een post over een product of dienst waarbij de voordelen en nadelen van gebruik ervan worden toegelicht, soms ten opzichte van concurrenten.

aanbieden van Win acties

Het plaatsen van een post met als doel promotie van het product of de dienst door iets weg te geven aan de lezer. De adverteerder stelt hiervoor zelf prijzen ter beschikking.

ADVERTEREN

We werken samen met LinkPizza, een influencer netwerk waarbij adverteren redelijk eenvoudig is gemaakt. Ze hebben ook een affiliate programma voor op jouw website en/of blog. Wil je ook adverteren op een van onze websites of zelf publisher of influencer worden en geld verdienen met je website, blog of social media kanaal? Meld je dan direct aan bij LinkPizza of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Of schrijf je hieronder gelijk in als publisher, influencer of als adverteerder.

media KANALEn

WATERNOMADEN BLOG/FACEBOOK/INSTAGRAM/TWITTER

Waternomaden is een woon, werk en reis blog. We schrijven over zeiltochten, dagjes weg, wandelen, fietsen, klussen en onderhoud aan het schip, reizen in Europa en het dagelijkse leven aan boord van een zeilschip. Onze kat Maine Coon Djosy heeft een eigen logboek.

waternomaden screen